Ról ről

Kiadónkról

A Baterbis LTD a világ kiadói neve. Magazinoktól és könyvektől a térképekig és az átfogó digitális tartalomig, a Where mindent megad, amire helyi szempontból szüksége van. Évente olvasók milliói bíznak a Baterbis LTD-ben, hogy naprakész információkat kapjanak arról, hová menjenek és mit nézzenek meg a világ több mint 100 városában. A helyi szerkesztők által létrehozott dinamikus tartalom magában foglalja az alapvető étkezési, vásárlási, látnivalókat, szórakozási lehetőségeket és még sok mást, mindezt bennfentes szemszögéből nézve.

Digitális termékeink

A Baterbis LTD digitális univerzum az első állomás a hozzáértő olvasók számára. Webhelyünk az intelligens internetes olvasók társeszköze. A világ városaiban az utazók találhatnak programlehetőségeket, étkezési helyeket, vásárlási lehetőségeket, szórakozási lehetőségeket és rendezvényeket. Az időszerű történetek és blogtartalom, valamint több mint 50 000 tennivaló az emberek számára, valamint vicces blogjaink hasznos forrássá tesznek bennünket a mai közönség számára.

Nyomdai termékeink

Magazinunk, Vendégkönyvünk, Szponzorált tartalmaink, Előfizetési lehetőségek és Híreink mind a sokszínű család részét képezik, akik eljutnak a város felfedezése vagy olvasás közben szükséges információkhoz. Intelligens, eredeti tartalom, gyönyörű fényképek és részletes térképek az élmény minden aspektusát lefedik, a legmenőbb éttermektől és a kihagyott helyektől az olyan alapvető dolgokig, mint a közlekedés, a szállás és a navigáció.

További információért vagy hirdetési díjakért írjon nekünk. Megerősítő e-mailt küldünk Önnek az Ön által kért médiakészlet letöltési útmutatójával.